Hotell i Stockholms Skärgård

Stockholms skärgård kan ta andan ur vem som helst med sina röda små stugor, blåa vatten, svensk sommarhimmel och bulliga klippor. I denna otroligt vackra miljö kan man skänka ro i både kropp och själ. Ta en kurs ute på någon av öarna i stillhet och tystnad.

Hitta bästa pris!


Vi jämför priserna för 7 största bokningsagenterna i Sverige!

allaboknarr
Eller boka direkt via booking.com
Ange datum nedan för er vistelse
Välj datum här

——— Bästa priset laddas nedan för valt datum ———

Grand Hotel Saltsjöbaden

Antal stjärnor:

Grand Hotel Saltsjöbaden Prisjämförelse

Ett slott vid havet ligger magnifika Grand hotell i Saltsjöbaden. Ett fantastiskt ställe att koppla av på med pool, spabadkar och bastu. Rummen är lyxiga och har en skön inbjudande atmosfär. Sängarna har hög sovkomfort och beroende på rum så finns det även en sittavdelning och havsutsikt. Alla rum har internet mot avgift, minibar och skrivbord. Detta stället är perfekt för grandiosa fester och bröllop.

Scandic Foresta Hotel

Antal stjärnor:

Scandic Foresta Hotel Prisjämförelse

Hotell Foresta ligger precis vid vattnet på Lidingö. Detta hotell erbjuder cyklar till sina gäster så att man fritt och lätt ska kunna ta sig runt. Det finns fittnessanläggning och en stor härlig terrass att njuta på. Rummen har bekväma sängar, tv med premium utbud, internet, öppningsbara fönster och skrivbord. På hotellet finns bar och restaurang och även kiosk/presentbutik.

Hotel J

Antal stjärnor:

Hotel J Prisjämförelse

Ett vackert beläget hotell i Nacka vid hamninloppet. Hotellet är inrett i ett luftigt, härligt marint tema. Sittplatser i grönska med utsikt över vattnet och båtarna. Ett riktigt mysigt hotell med stor brasa, restaurang med terass med havsutsikt för att verkligen kunna njuta av den fina omgivningen. Rummen är bekväma, inbjudande och de allra flesta har balkong eller uteplats.

Hotel Villa Pauli

Antal stjärnor:

Hotel Villa Pauli Prisjämförelse

Hotell Villa Paulis röda tegelbyggnad står rest bland grönska i kanten av blått hav i Djursholm. Rummen är mysiga och hemtrevliga precis som man vill ha det på ett sånt här hotell. Alla rum har internet, toalettsaker, daglig städning erbjuds, lcd-tv, och arbetsplats. Bar och restaurang finns också på hotellet som gör det extra enkelt och bekvämt att bara kunna njuta av omgivningen och ägna tid åt det man vill.

Ariston Hotel

Antal stjärnor:

Ariston Hotel Prisjämförelse

På Lidingö ligger detta trevliga hotell. Gäster bjuds på en smakrik frukostbuffé varje morgon. Rummen är varma, ombonade och bekväma. Det finns skrivbord, telefon, tv, dusch, kylskåp och internet i alla rum. Däremot så är det bra att veta att om man vill använda internet så tillkommer en kostnad. Personalen är trevlig och serviceinriktad. Vill man ha väckning eller strykmöjligheter så finns det på gästers begäran.

Hotel Kastellet Bed & Breakfast

Antal stjärnor:

Hotel Kastellet Prisjämförelse

Kastellet ligger på en egen ö i Vaxholm som är skärgårdens huvudstad. Kastellet byggdes av Gustav Vasa och har det största museet i skärgården. Här finns mycket historia och mystik, miljön är nästan som i en saga och även om rummen är enkla så är dom fina och man sover gott. På dagarna under sommarhalvåret har Kastellets gäster fri tillgång till passagerarbåt mellan ön och Vaxholm.

Mer om Skärgården
Ha konferens med företagsteamet i en härlig uppfriskande miljö och kom bort från stadspulsen en dag eller två. En romantisk weekend på klipporna med skvalpande vågor och en fantastisk solnedgång. Möjligheterna är många härute och för att göra det lätt för er att hitta just ert smultronställe så har vi listat skärgårdshotell från olika öar här nedan så det är bara att välja och vraka efter tycke och smak!

resebloggar.info